Terug naar het ritme van de natuur, terug naar jouw natuur. In de waan van de dag raken we regelmatig de verbinding met onszelf en de omgeving kwijt. Energie ontglipt ons voor we er erg in hebben. Hoe fijn zou het zijn om op te laden en terug in je eigen lijf te komen?

Ik nodig je uit om je onder te dompelen in de magie van het bos. Een moment van vertraging waardoor er ruimte is voor ontspanning en rust in je hoofd en lijf.

Wat?
Je neemt een ‘bad’ in het bos en dompelt jezelf onder in de intense mysterie van de natuur. In stilte ontdek je hoe je je op een dieper niveau met de natuur kunt verbinden, tot rust kunt komen en je oplaadt. Hierdoor kom je een stukje dichterbij jezelf, terug bij wie jij werkelijk bent, terug naar bij je eigen ‘natuur’.

Voor wie?
Voor een ieder die op een rustgevende wijze in eigen ritme de natuur wil ervaren / ontdekken. Of zoek je gewoon wat ontspanning, houd je van de natuur en wil je het bos eens op een andere wijze beleven? Je bent van harte welkom. Het enig dat van belang is dat je goed ter been bent en een open mind hebt.

Weersomstandigheden?
Slecht weer bestaat niet. Het bos is altijd een bijzondere plek of het nu regent of de zon schijnt. Het bosbad gaat dus door onder alle omstandigheden, behalve bij noodweer. In dat geval word je tijdig bericht.

Wat neem je wel / niet mee?
Het is raadzaam om goede wandelschoenen en ontspannen kleding te dragen, voldoende drinkwater mee te nemen. Eventueel regelkleding (geen paraplu). Een handdoekje of matje om op te zitten. Je telefoon en fototoestel kun je het beste uitzetten of thuis laten. Ook is het fijn als je geen parfum of afershave op doet, dan ruiken we het bos beter.

Waar en wanneer?
zaterdag 5 maart a.s. van 9.00 tot 11.00 uur
zondag 20 maart a.s. van 9.00 tot 11.30 uur
zaterdag 21 mei a.s. van 9.00 tot 11.30 uur
Veluwezoom: o.a. Laag-Soeren, Loenen

Kosten?
Een bosbad kost € 12,50  per persoon inclusief bosthee en een gezonde biologische versnapering.

Aanmelden
Via deze link meld je je aan. Als je een bevestiging hebt ontvangen en hebt betaald, ben je zeker van je plek

× Contact via WhatsApp?