Individueel programma waarin je basis waarden leert kennen en gebruiken met hulp van je coach

Jij bent UNIEK. Maar kun je ook uitleggen waarom en waarin jij UNIEK bent? De één is een gelijk een stoere eik en de ander een teer bloempje boven in de bergen. Beide zijn Allen zijn even belangrijk maar hebben beide een andere levenslessen  Leer wat voor jou belangrijk is. Jouw basis kennen en weten maakt dat je staat voor wie jij bent. Als een boom fier in de wind met haar wortels stevig in de grond. Ze heeft geen invloed op wat komen gaat maar wel hoe zij hier mee omgaat. Wetende wanneer ze takken mag loslaten of juist mag behouden.

In 3 individuele sessies krijg je inzicht in jezelf én je persoonlijke waarden, kernwaarden en jouw belemmerende overtuigingen welke jouw waarden onderuithalen. Een vicieuze cirkel die je gaat doorbreken.

Je krijgt een heel nieuw inzicht op je leven en hoe je dat gaat invullen!

Alles is met elkaar verbonden

Het één kan niet zonder het ander waardoor alles met elkaar verbonden is. Dit is soms lastig te zien. Zeker wanneer het over onszelf gaat. Balans/overzicht en inzicht in je eigen ‘zijn’ en handelen is hierin essentieel.

In een drietal (online) sessies ontdekken je en krijg je inzicht wie jij van nature bent.

DE GOUDEN DRIEHOEK
DE GOUDEN DRIEHOEK

Wil jij ook steviger in het leven staan en weten hoe jouw Gouden Driehoek je letterlijk in de tang houdt waardoor je niet vooruitkomt?

Meld je aan!.

× Contact via WhatsApp?