eendaagsetraining

Overkomt jou het ook wel eens dat:

  • je JA hebt gezegd, terwijl van binnen alles NEE riep?
  • je soms dingen zegt of doet waarvan je je achteraf afvraagt waarom je dat gedaan hebt?
  • je soms geïrriteerder reageert dan eigenlijk nodig was?
  • je vaak meer voor anderen bezig bent dan met hetgeen jezelf zou willen?
  • je vaak op eenzelfde wijze reageert terwijl dat je zo graag anders had willen reageren?

Zijn deze uitspraken voor jou heel herkenbaar? Je dagen zijn overvol, je rent en vliegt om alles geregeld te krijgen en je bent snel geïrriteerd. De tijd neemt bezit van je in plaats dat je er goed gebruik van maakt. Indirect verwaarloos je je lichaam en brein. Als je niet oppast brand je letterlijk op en kom je in een burn-out terecht.

Je weet het en je belooft jezelf het volgende week of na de vakantie of als de kinderen groter zijn het anders te gaan doen.

Je wilt dolgraag grip krijgen op de TIJD. Maar hoe doe je dat? Hoe verzand je niet iedere keer in goede voornemens zonder resultaat, omdat je gewoon weg niet weet HOE je het anders kunt aanpakken.

Ook jij kunt veranderen

Wil jij ook weer de regie hebben over je eigen leven?  Dat kan met deze training. In deze ééndaagse training krijg je inzicht in:

  • hoe je brein, emoties, gevoelens en verleden elkaar nu tegenwerken
  • hoe je brein, emoties, gevoelens en verleden met elkaar kunnen samenwerken
  • waar jouw reactie/gedrag vandaan komt en hoe je dat kunt veranderen
  • dat ook jij vanaf morgen invloed hebt op je eigen gedragingen

We verschillen in houding en gedrag omdat onze inhoud verschillend is. Ieder mens heeft een eigen strategie en een eigen tactiek ontwikkelt omdat ieder mens in een eigen wereld leeft met een eigen verleden. Hoe houding en gedrag ontstaat en hoe het werkt is echter in iedereen hetzelfde. We hebben allemaal dezelfde aspecten die dat veroorzaakt en in stand houdt: ons denken, emoties, gevoelens, een verleden, een lichaam, bewustzijn, omstandigheden. En dan worden we allemaal zo nu en dan ook nog overvallen door situaties, gebeurtenissen en omstandigheden. Hoe we hierop reageren weten we vaak pas als het ons overkomt.

Tijdens de training krijg je inzicht in dit gehele speelveld. Na het inzicht ontstaat er begrip voor je eigen gedragingen. Dit is een 1e opstap om jezelf effectief te veranderen. Gevolg is dat je minder stress ervaart en je kunt beter omgaan met spanning, problemen en conflicten op de werkvloer en in de privésfeer. Dit alles gaat je energie opleveren. Hierdoor keert de rust en balans terug in je leven.

Wat kun je verwachten van deze dag

Rob Droog (Blijvend anders) en Erica van den Hoorn (De Bounderei) hebben hun krachten samengebundeld en nemen je deze dag mee in dit gehele proces. Er is voldoende ruimte om eigen casuïstiek in te brengen maar is zeker niet noodzakelijk.

Datum                  zaterdag 14 maart 2020
Start                      10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie                  Studio Hartekracht, Paulus Potterstraat 12d te Zutphen
(voldoende gratis parkeergelegenheid)

Kosten                  € 65,– inclusief lunch én je ontvangt een digitale reader 

Inschrijven via     info@blijvendanders.nl

Kun je 14 maart niet maar heb je wel interesse? Laat dan een bericht achter!

× Contact via WhatsApp?