De Bounderei

Mijn naam is Erica van den Hoorn en ben in de zomer van ’69 geboren in het bos op de Veluwe. Als dochter van de boswachter heb ik tot ongeveer m’n 18e veel van de natuur meegekregen. Leven in en met de ‘the Circle of Life’. Zoals ook mijn naam onlosmakelijk met de natuur is verbonden.
Vanaf de lagere school werd ik mij steeds meer bewust van de wereld buiten het bos. Een voor mij verwarrende wereld. Mensen om mij heen zeiden A maar deden B. Ze gedroegen zich C maar hun verlangen lag in D. Hoe dan ????

Zoeken omdat je weet dat het anders kan

Vanuit deze verwarrende wereld ben ik jarenlang zoekende geweest hoe ik hierin zelf m’n eigen weg kon vinden. Grenzen verkend en overheen gegaan. Hoe meer ik leerde van anderen hoe het volgens ‘de standaard’ zou moeten …. des te meer ik van mij zelf en van mijn eigen natuur verwijderd raakte. Gevangen in mezelf en acteerde net als iedereen.

Dit kon toch niet de bedoeling van het leven zijn? Op een gegeven moment was het klaar voor mij. Van binnen voelde ik: Ik wil voluit leven. Ik wil zijn als een zaadje dat zich ontkiemt, groeit, bloeit, stormen doorstaat en volop geniet van de zon. Ik wil mijn eigen plek innemen in deze wereld, mijn eigen keuzes maken. Alles mag er zijn. Je kunt niet voorkomen dat er een storm komt. Maar je kunt er wel voor zorgen dat je goed geworteld bent. Dit kan alleen wanneer je je natuurlijk zelf bent.

Delen

Ik deel graag mijn ervaringen/levenslessen én jarenlange ervaring als HR Business partner / teamleider / trainer / coach. Ik weet de essentie snel boven tafel te krijgen en breng complexe zaken terug tot de kern. Jouw warboel/chaos van gedachten maken we simpel, begrijpelijk en overzichtelijk. Het maakt niet uit of het gaat om het helder krijgen van jouw droom of een lastig patroon waar je van af wil.

Mijn benadering is puur, direct en werk vanuit een holistisch mensbeeld. Ik neem je op een natuurlijke wijze mee door het levensbos waarin jij even de weg kwijt bent. Ik breng je terug op je eigen pad.

Ik ben een reiziger die een stukje meeloopt en daarna de ander loslaat om zijn/haar passie te (leren) leven.

Meer weten? Klik hier.

× Contact via WhatsApp?