Onze samenleving is doorlopend onderhevig aan veranderingen die elkaar in hoog tempo opvolgen. We zijn druk bezig met wat we allemaal MOETEN. We vergeten daardoor goed naar onszelf te kijken en vooral te luisteren. Vaak zeggen we JA maar bedoelen NEE en onze dromen blijven dromen. In de waan van de dag verdwijnen we in de mist.

Het is niet zo gek. We zijn kuddedieren en laten ons verleiden in de groepsdynamiek. We hebben elkaar nodig maar er is een grens wanneer de groepsdynamiek ten koste gaat tov van het individu. Wanneer jij niet meer ten volle jezelf kan zijn. Wanneer het je energie kost in plaats van dat het je energie oplevert. Alles in de natuur heeft voeding nodig om te kunnen groeien. Zo ook jij.

Keer terug naar wie jij daadwerkelijk bent, keer terug naar je natuurlijke zelf. Zorg dat overzicht en rust onderdeel worden van je leven. Jij regie hebt over je leven. Leef jouw mooiste leven zoals dat voor jou bedoeld is. Leef je dromen vanuit een innerlijk vertrouwen.

Dan vraag je je af: Hoe dan? Nee, wie dan. Als coach/gids neem ik je mee op reis terug naar je natuurlijke zelf. Vanuit de stilte spiegel en confronteer ik je met hetgeen er gezien en gehoord mag worden. Ik bied je een luisterend oor. Hoor wat je zegt en zie wie jij écht bent. Ik weet de essentie snel boven tafel te krijgen en breng complexe zaken terug tot de kern. Jouw warboel/chaos van gedachten maken we simpel, begrijpelijk en overzichtelijk. Oplossingsrichtingen maken we zo concreet mogelijk dat je het kan vastpakken. Zodat jij in beweging kan komen en stappen kan zetten naar jouw natuurlijke zelf.

× Contact via WhatsApp?