Zie je op dit moment even door de bomen het bos niet meer? Voel je je soms verdwaald in het oerwoud van gedachten en situaties die op je pad komen? Voel je je verwart, onrustig of ben je de stip op de horizon kwijt en kost alles je veel energie? Misschien zijn de gevolgen van de maatregelen de afgelopen jaren je gewoon te veel. Weet dat je niet de enige bent!

Gun jezelf een mentale booster in de vorm van onze onlinetraining de Experience. De snelste manier om in je kracht te komen staan.

Geef in 5 weken je leven een positieve draai en een dosis aan frisse energie.
Je gaat onder andere aan de slag met hoe jij jouw tijd het beste in kan delen, hoe je om kan gaan met bedreigingen, je ontdekt wat je leven zinvol maakt en je leert genieten van de mooie momenten in je leven (want ja, die zijn er altijd, maar soms zie je ze even niet).

WAT KRIJG JE TIJDENS DE ONLINE TRAINING?

  • Frisse start naar bewustwording wat voor jou echt belangrijk is
  • Meteen duidelijk waar je energie van krijgt én energie op verliest
  • De beste werk-privé balans, makkelijker keuzes maken
  • Direct toepasbare tips om af te rekenen met bedreigingen zoals geldtekort, tijdtekort of de mening van anderen
  • Minder stress door het creëren van meer focus
  • De zekerheid dat je de lessen en inspiratie in je dagelijks leven direct kunt toepassen: wat je ook doet en wat ook maar jouw startpunt is

 

IN 5 WEKEN INZICHT IN JEZELF, START NU!

 

WAT KOST DE EXPERIENCE?

Omdat we iedereen in deze tijd de mogelijkheid willen bieden om naar jezelf te kijken en je leven wat meer structuur, fun en passie te geven.

Daarom geven we tijdens de coronacrisis 50% korting op de Experience. De prijs is niet €199,97 maar tijdelijk voor slechts:

SLECHTS € 99,97

Gun jezelf rust, inspiratie, motivatie en handige tips om weer de regie over je eigen leven te krijgen. En dat voor zo’n zacht prijsje. Daar krijg je het nergens anders voor, hoor 😉

PROFITEER DIRECT VAN DIT TIJDELIJKE AANBOD

 

N.B. Mocht je na deze onlinetraining door willen gaan met de Life Safari (gold) en of het Life Time (dimond) dan krijg je deze investering terug.

× Contact via WhatsApp?