The Big Five for Life™ methode

Big Five for Life™ is de wereldwijd succesvolle coachmethode die je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dit doen we door het ontdekken van je vijf belangrijkste levensdoelen; je Big Five for Life. Hiermee krijg je weer focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk. En wat natuurlijk nog belangrijker is, ook de stappen die je daarbij verder helpen: Doen, Zien en Ervaren. Big Five for Life heeft programma’s voor scholen, bedrijven, teams en natuurlijk voor jou persoonlijk.

Big Five for Life™ vertegenwoordigt John Strelecky en zijn inspirerende gedachtengoed en is uitgever van zijn inDe Boundereiternationale bestsellers.

DE KERN VAN DE COACHING METHODE BIG FIVE FOR LIFE

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Erica van den Hoorn,
en gecertificeerd coach van Big Five for Life™ methode.

En ik val gelijk maar met de deur in huis.

Heb je een paar minuten tijd voor mij? Een paar minuten van je tijd, die je inzichten kunnen geven over je leven. Misschien life-changing, misschien confronterend of ontroerend. Ook al heb je nu misschien haast en weinig tijd. Doe jezelf, maar in eerste instantie mij een groot plezier en kijk naar onderstaande video. Laat even alles van je af vallen, vergeet even de dingen om je heen en klik onderstaande video aan.

 

Museumfilmpje

Is het gelukt om in je eigen museum te kijken? Was het goed wat je zag? Of kan het beter? Zijn er nog dingen die je wilt veranderen in je leven? Wat wil jij nog doen, zien en beleven?

Je kan elke dag kiezen wat je in je museum zet. Maar zeker zo belangrijk, kiezen voor wat je niet meer wilt in je leven. Maak van elke dag een museumdag Je bent je eigen regisseur.

TIP

Schijf elke avond je museummomentje van de dag op in een boekje. Maakt niet uit hoe groot of klein. Een mooi gesprek, een glimlach van een kind of misschien heb je zelf iemand blij gemaakt, schrijf het op. Je leert je zelf bewust te kijken naar die dingen die belangrijk zijn.

Ik wens je in ieder geval vandaag een prachtige museum dag toe.

Wil je meer inspiratie klik kijk dan ook naar de trainingen Life Safari of Life Time.

De trainingen zijn op basis van open inschrijvingen als ook voor teams.

Je kunt me mailen: info@debounderei.nl en je mag me natuurlijk ook bellen: 06-48380782

× Contact via WhatsApp?